Workshops

Origineel uitje

Zoekt u een origineel uitje voor uw bedrijf of voor u en uw vrienden? Mijn workshops zijn een kans om een leuke, verrassende tijd te besteden met een door u gekozen gezelschap en tegelijkertijd uw vragen beantwoord te zien op het gebied van zelfkennis en menselijke interactie. Mijn boeiende workshops zijn dynamisch en bevorderen het groepsgevoel, doordat ik iedereen erbij betrek. U gaat aan de slag en u zult versteld staan van deze manier van kijken naar uzelf en naar elkaar.

Handlezen

Vraagt u zich weleens af waarom uw partner niet kan praten tijdens een ruzie, terwijl u zelf de kou het liefst direct uit de lucht hebt? Verwondert u zich over die ene collega die altijd maar het conflict opzoekt met uw baas? Dan zijn de persoonlijke gebruiksaanwijzingen die uit de handlezing komen verhelderend. De onderlinge herkenning maakt het tot een leuke en luchtige belevenis, terwijl u toch de diepte in gaat. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten! Voor meer informatie over handlezen klikt u op ‘Handlijnkunde’.

Kleurenanalyse

Hoe komt u over op de buitenwereld en klopt uw uitstraling bij uw innerlijke kracht? In een dagdeel leert u daar de regie over te hebben. U gaat genieten van de rol die het kleurenspel speelt in het dagelijks leven. Het is van bijzondere toegevoegde waarde dat u getuige bent van de analyses van de andere deelnemers. U leert misschien nog wel het meest van elkaar! U zult hier uw leven lang plezier van beleven. Bij het winkelen geen onzekerheid, bij de kapper weet u welke kleur bij u hoort, u kiest feilloos uw bril uit!

Neem voor meer informatie over mijn workshops contact met mij op.