Uitwisselmiddag metamorfosemassage

Metamorfosemassage Jeannette Mous KleurenKracht

Metamorfosemassage Jeannette Mous KleurenKracht

Enige tijd terug was ik actief op een uitwisselmiddag bij de Werkgroep Metamorfose Massage Nederland. Ik leerde de metamorfosemassage in Groningen en om weer eens een behandeling uit te wisselen kwam ik naar Amersfoort. Hieronder mijn verslag, waarin ik een duidelijk advies heb voor mensen die iets neer willen zetten.

Op een ochtend in maart toog ik naar Amersfoort waar ik had afgesproken met Joke, een aardige dame die me hartelijk ontving in de Oude Viltfabriek, een werkelijk prachtige lokatie aan de Arnhemseweg. We waren met 14 deelnemers, waarvan een man en 13 dames. We vormden tweetallen en er heerste, op de gebruikelijke geluiden van gapen en snurken na, een serene rust.

Wat mij nu ook weer opviel was de ongeconditioneerdheid van het geheel: ieder deed zijn ding op eigen wijze, zonder regel of uniformiteit, op een enkele opmerking na, dat het tijd was om van de ene voet naar de andere te gaan en naar de handen en het hoofd. De sfeer van ingetogenheid en het delen van een periode van rust en tevredenheid was duidelijk aanwezig.

In de pauze werden we rijkelijk voorzien van drankjes en hapjes en konden we uitwisselen. Na de pauze werd er aan “partnerruil” gedaan. Het leek wel of de sfeer nog dieper werd, nog meer naar binnen. Tot slot was er een rondvraag, waarbij we onder andere deelden dat een van ons bij een cursus een intentie had uitgesproken om binnen een korte tijd 70 personen een korte metamorfosemassage te geven als healing, zonder dat zij wist hoe ze dat moest vormgeven. Binnen de afgesproken termijn had ze inderdaad 74 personen gehad voor een healing en het was vrij gemakkelijk gegaan.

Als je gaat voor je doel en het is een zuiver, duidelijk doel, krijg je hulp en kun je het neerzetten, maar je moet het wel DOEN, in praktijk brengen dus, een start maken, het in de wereld zetten, noem maar op. Ik merk zelf dat velen van ons vaak denkbeelden of plannen hebben, die dan vervolgens geen praktisch kanaal krijgen, met andere woorden er komt geen volgende stap.

Een mooie eerste stap is mijns inziens om erover te praten, kaartjes uit te geven en op te hangen, mensen uit te nodigen of te bezoeken, ga zo maar door. Je enthousiasme werkt altijd positief aanstekelijk! Daar kan geen advertentie tegenop.

Terug naar de metamorfosemassagetechniek: deze integere, simpele methode van bij jezelf komen kan vast veel wijder verbreid worden, als we allen enthousiast en doelgericht erover praten en een volgende stap zetten, ieder op zijn eigen wijze. Wees lekker eigenwijs, deze methode leent zich er uitstekend voor.

Ik had geen uitwisseling meer gehad sinds mijn cursus in Groningen; in mijn woonplaats Zwolle was mij geen meta-adres bekend. Nu ik er weer in contact mee ben gekomen, ga ik er toch weer handen en voeten aan geven, om bij de materie te blijven. Ik zou lezers willen uitnodigen elkaar te bellen als er iets te organiseren valt, misschien is er een inloopmiddag mogelijk voor mensen die dit fenomeen nog niet kennen; alles is mogelijk als je het echt wilt en je bedoeling is zuiver: wie weet, kunnen we maandelijks 70 healings verzorgen!

Ik voelde me voldaan toen ik weer huiswaarts reed. In een zaal zitten met mensen die vanuit het gunnen werken is altijd voedend en dat doet een ieder goed. Wat je geeft ontvang je ook weer, alles stroomt en dat is fijn. Zo eenvoudig is het. Ik hoop dat ik nog vele bijeenkomsten mag meemaken en ook vele initiatieven. Ik ben benieuwd!

Bent u ook benieuwd naar metamorfosemassage? Neem dan contact met mij op.