Tweelingzielen

Woensdag 29 januari 2014 gaf ik een lezing over tweelingzielen bij spirituele vereniging het Witte Licht in Zwolle.
Tijdens het eerste deel van de lezing vertelde ik wat ik weet over dit bijzondere fenomeen. Het ontstaan, het doel, je persoonlijke pad, kortom wat er te weten valt om er voldoende inzicht over te krijgen. Na de pauze werden de persoonlijke vragen beantwoord.
Iedereen was muisstil en totaal gefocust op de informatie .Achteraf heb ik een paar afspraken gemaakt met toehoorders die toch meer willen weten over hun persoonlijke zielengroei. Want daar draait het allemaal om: je ontmoet die ander om erdoor inzichten binnen te halen over jezelf en die ander ervaart dat ook zo.
Ik heb de drang hierover te vertellen al een poosje en vertrouw dan ook op mijn (engelen)gids om het op de juiste manier te kunnen doen. Een goede vriendin vroeg me recent: wat is het nut van een tweelingziel eigenlijk? Ik vertelde haar wat ik erover wist en deelde mijn persoonlijke ervaring met haar. Het maakt me altijd blij om erover te vertellen. Zij schreef me dan ook achteraf dat ze de middag als een warm bad had ervaren. Ik besef dat ik de ander meeneem naar een andere wereld, namelijk die van de engelen. Sommige mensen pikken het direct op, herkennen ook veel van zichzelf in wat ze te horen krijgen. Anderen laten het weer gaan. Altijd komen er veel vragen: hoe weet je of je jouw tweelingziel al kent, is diegene altijd van de andere sekse, ga zo maar door.
Heb je vragen, behoefte aan meer info? Neem gerust contact op, bij voorkeur per telefoon.