KleurenKracht op de Zwolle Doe Markt

Voor wie werkloos thuis zit: vrijwilligerswerk kan een goeie opstap zijn naar betaald werk. Gemeente Zwolle vroeg aan vrijwilligerscentrale Zwolle Doet! om een participatiemarkt te organiseren rond dit thema.

Op donderdag 16 april kwamen 300 mensen af op de eerste Zwolle Doe Markt in Hedon met als rode draad ‘meedoen’. Jeannette Mous van KleurenKracht verzorgde de hele dag kleurenadvies.

Onuitwisbare eerste indruk

Jeannette helpt mensen om een onuitwisbare eerste indruk achter te laten. Heel belangrijk bij de zoektocht naar een baan. Ze laat zien dat bepaalde kleuren je versterken en andere juist minder goed over laten komen. En ze helpt je bij je (mentale en fysieke) houding.

Met de juiste kleurencombinatie en houding laat je je innerlijke kracht bloeien, ook tijdens die cruciale eerste minuut van een nieuw contact. Jij hebt zelf de regie in hoe je bij een ander overkomt.

Jeannette Mous in actie

Eerste slag gewonnen

Dankzij een krachtige uitstraling staat de ander open voor je boodschap: hij of zij neemt je serieus. Essentieel voor een goed gesprek, een ware dialoog. Als je je energiek en krachtig voelt, en zeker overkomt, voelt de ander dat direct aan. De eerste “slag” heb je vast gewonnen.

Alle deelnemers aan de zeer professioneel verzorgde Zwolle Doe Markt konden zelf een kleurenadvies krijgen of meekijken in de spiegel van KleurenKract. Stuk voor stuk waren ze weer aangenaam verrast door de impact van de juiste kleuren op hun persoonlijke uitstraling. Dat effect kan Jeannette heel snel laten zien.

Wat anderen zeggen

Ben jij ook benieuwd naar wat Jeannette voor je kan betekenen? Deze klant krijgt complimenten voor haar grijze haren, deze dame vindt een kleurenanalyse een echt cadeautje, en deze groep senioren kleedt zich bewuster dankzij KleurenKracht.

Bel Jeannette Mous: 06-41335135

Jeannette Mous in actie