03 nov 2010

Een Kleurenanalyse-client schrijft

No Comments klanten_vertellen

Stichting Welzijn Ouderen Zwolle en het Riagg uit diezelfde plaats verzorgen samen de cursus ‘Meer glans aan je leven’. In zes bijeenkomsten leren senioren aan de hand van uiteenlopende thema’s als film, muziek en tekenen om hun leven nog wat mooier te maken. In het kader hiervan is Jeannette Mous een ochtend te gast geweest om een workshop te geven over kleur. De organisatie schrijft:

“Op bezielende wijze neemt zij de deelnemers mee in de wondere wereld van kleuren. Beginnend met een uitleg over de achtergronden, de verschillende kleurtypes en de wijze van aanpak weet zij de mensen al snel te boeien.

Het wordt helemaal interessant wanneer zij iedereen stuk voor stuk uitnodigt voor een eigen kleuradvies op maat. Gezeten voor een spiegel, bekijkt Jeannette met welk kleurtype we te maken hebben. Iedereen wordt daarvan erg enthousiast en begint zelf mee te doen en denken. Niet alleen de vrouwen uit de groep, maar ook de deelnemende heer is buitengewoon te spreken over deze ochtend. We gaan zelfs nog langer door dan gepland, omdat niemand iets wil missen. Uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een goed gevoel.

De daarop volgende bijeenkomst zien we aan elkaar het verschil: ‘Wat zie jij er goed uit in die kleuren!'”

Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts
Comments are closed.