Kleurenanalyse

Wat is Kleurenanalyse?

Bent u wie u wilt zijn en laat u dat ook zien? Hoe toont u dat? Ieder mens heeft een eigen unieke uitstraling die bij zijn energie en kracht hoort. Een Kleurenanalyse is een persoonlijk kleding- en stijladvies. U leert praktisch en snel goede keuzes te maken, uitgaande van de samenhang tussen uw binnen- en buitenkant. U leert het effect van kleur, wat u wel en niet flatteert. U leert uw eigen uitstraling kracht bij te zetten!

Voor wie is Kleurenanalyse bedoeld?

Voor iedereen die overtuigender wil overkomen, met meer zelfvertrouwen. Diegenen die een positieve eerste indruk willen maken: als u zich goed voelt, pikt de ander dat op. Wie wil dat niet?

Wat kan Kleurenanalyse voor u betekenen?

U hebt de regie over uw boodschap: welke uitstraling wilt u neerzetten? Zakelijk, dynamisch, kleurrijk, creatief, overtuigend of romantisch? U bent zeker over uw kledingaankopen. U bespaart tijd en geld, bent niet afhankelijk van mode, toeval of adviezen van derden. U weet welke haarkleuren voor u geschikt zijn, welke accessoires, welke make-up tinten. Deze kennis brengt creativiteit en zekerheid in de rest van uw leven!

Een onmisbaar onderdeel van de kleurenanalyse is de persoonlijke kleurenwaaier. Dankzij deze praktische tool gaat u trefzeker shoppen en vermijdt u miskopen, uw hele leven lang. U kunt met behulp van de waaier ook uw bestaande garderobe checken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik bied Kleurenanalyse aan als individueel advies en in de vorm van workshops, voor kleine en grote groepen, op lokatie bij mijn bedrijf of bij u thuis.

De Kleurenanalyse kan aangevuld worden met een bijpassende make-up-analyse, waarbij er volop geoefend kan worden met materialen die toegespitst zijn op de kleurtypes (herfst, winter, lente, zomer). U kunt de make-up die u het meest flatteert ook direct aanschaffen.

Een Kleurenanalyse bij u thuis kan worden aangevuld met een garderobecheck. Het is ook mogelijk om mij in de hand te nemen als personal shopper.

Neem voor meer informatie direct contact met mij op. U kunt ook klikken op ‘Workshops’ om meer te weten te komen over Kleurenanalyse voor groepen.