Een vrouwelijke Bloesem-client schrijft

Al jaren zoek ik naar verklaringen waarom ik deed wat ik deed, zodra ik dat wist kon ik het veranderen. Maar toch kwam ik niet tot de kern. Ineens kwam van 3 kanten Jeannette op me af. Ik vroeg haar vanaf het begin me niets uit te leggen. Ik praat, Jeannette onderzoekt en analyseert en geeft me een voor mij geschikte inhoud in het flesje. En tot het laatste heb ik gemerkt: ik wil niet begrijpen waarom het gebeurt maar emoties werden steeds vergroot (jaloezie, angst, verdriet, eenzaamheid), ik zag ze onder ogen, durfde te voelen. En daarna kwam iedere keer weer het inzicht en het vertrouwen. Na 6 maand was m’n doel bereikt: ik kan genieten van mezelf; een gevoel dat ik niet ken; ik wist niet hoe dat moest. Maar nu alle rommel is opgeruimd, kan ik het wel.

Een vrouwelijke Bloesem-client schrijft

Ik voel me erg goed – een ander mens zou ik bijna zeggen. Ik heb mijn werk weer volledig opgepakt: ik werk nu weer drie dagen en dat voelt heel goed. Met mijn relatie gaat het al een stuk beter. Ik ben ervan overtuigd dat het eind van het jaar weer okee is. Praten doet wonderen, dat had ik al veel eerder moeten doen. Ik wil je ontzettend bedanken voor onze kennismaking en je hulp. Je hebt mijn ogen geopend!

Een vrouwelijke Bloesem-client schrijft

Een intensieve periode van Bloesemtherapie onder begeleiding van Jeannette heeft mij het volgende gebracht. Mocht je worstelen met jezelf, relaties, vragen over heden, verleden en toekomst dan raad ik je aan om Bloesemtherapie te volgen. Door de intensieve ondersteunende gesprekken, in combinatie met de druppels, kun je terugkomen bij je ware zijn. Dit voelt aanvankelijk als vreemd, onbekend, maar als je toestaat dat het er mag zijn krijg je een vertrouwensbasis in jezelf waar je altijd op terug kunt vallen en die je nooit in de steek laat.

Een vrouwelijke Bloesem client schrijft

Bedankt voor de sessie vandaag. Het was weer leerzaam, gaf me duidelijkheid en inzichten. Hier kan ik echt wat mee, enorm stimulerend om door te gaan, gevoel van echt op de goede weg te zitten. Bijzonder dat je op mijn pad bent gekomen. Prachtig zoals jij de dingen kunt benoemen, verduidelijken. Tot de volgende keer.