Handlijnkunde

Bent u benieuwd naar een persoonlijke quick scan waarbij het doel is meer zelfinzicht te verkrijgen?

Wat is handlijnkunde?

Door middel van handlijnkunde kunt u inzicht krijgen in wat er speelt en gespeeld heeft in uw leven. Uw handen weerspiegelen uw persoonlijke kwaliteiten, mogelijkheden en beperkingen. Uw handen zijn uw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Om een hardnekkig misverstand uit de weg te helpen: handlijnkunde gaat alleen over heden en verleden; het is niet mogelijk om, kijkend naar uw handen, de toekomst te voorspellen.

Wat kan handlijnkunde voor u betekenen?

Als u uw eigen gebruiksaanwijzing kent, kunt u deze gebruiken om respectvol met uzelf om te gaan. Dat heeft impact op uw functioneren in uw omgeving, zowel in persoonlijke als in maatschappelijke zin. Na een lezing bent u zich meer bewust van uw identiteit, van wie u in de kern bent en wat echt bij u past. Zodat u vanuit uw eigen kracht kunt handelen en gemotiveerde keuzes kunt maken.

Wat kunt u ontdekken?

Het kan ook heel verhelderend en inzichtelijk zijn om de persoonlijke gebruiksaanwijzingen van meerdere mensen naast elkaar te leggen, aan de hand van een specifieke vraag of als brede analyse. Zo kunt u ontdekken wat de dynamiek is tussen bijvoorbeeld u en uw partner of u en uw collega’s. U zult merken dat er allerlei zaken op zijn plek vallen. Voor meer informatie over een groepshandlezing klikt u op ‘Workshops’.