Expertises

Jeannette MousIk ben Jeannette Mous van KleurenKracht. Ik bied vier vormen van persoonlijk advies: Tweelingzielen, Bloesemtherapie, handlijnkunde en kleurenanalyse. Met respect voor u, vanuit mijn eigen overtuiging en ervaring.

Hart en hoofd

Dankzij mijn adviezen gaat u zich lekkerder in uw vel voelen en krijgt u een betere persoonlijke uitstraling. Ik zet u op het pad naar succes en zelfontplooiing. Dat doe ik door u te helpen hart en hoofd op één lijn te brengen.

Particulieren en bedrijven

Ik bied zowel diensten aan voor particulieren als voor bedrijven. Ik heb ervaring met het geven van workshops over persoonlijke uitstraling aan bijvoorbeeld kappers, cliënten en medewerkers van reïntegratiebedrijven en kandidaten en consultants van werving- & selectiebureaus. Speciaal voor kapsalons heb ik een praktische cursus ontwikkeld. Na afronding kunnen haarstijlisten binnen vijf minuten een persoonlijk haarkleuradvies geven aan hun klanten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over mijn diensten? Klik onder ‘expertises’ op het advies van uw keuze, maar als u mij belt kom ik samen met u direct tot een passend advies. U kunt op deze website ook een aantal ervaringen lezen van klanten van mij. En uiteraard vindt u elders op mijn website ook mijn contactgegevens. Ik ben gevestigd in Zwolle, maar ik werk ook op locatie. Ik hoop van u te horen!