03 nov 2010

Een vrouwelijke Bloesem-client schrijft

No Comments klanten_vertellen

Vorig jaar ben ik bij Jeannette gekomen nadat ik haar ontmoet had op een beurs in Zwolle. Ik had toentertijd een relatie en woonde samen. Ik merkte aan mezelf dat ik met oude stukken liep die opgelost mogen worden alleen wist ik niet hoe.

Door middel van haar Bloesem-therapie heb ik aan mijn innerlijke stukken kunnen werken, waardoor ik meer en meer ben gaan beseffen dat ik mezelf mag laten zien door mij bijvoorbeeld mij niet meer aan de ander te gaan aanpassen. Dat ik er gewoon mag zijn in mijn kracht mag gaan staan.

Door de Bloesem kon ik oud zeer van vroeger met mijn moeder bepraten waardoor de relatie zeer goed is geworden. Ik weet nog heel goed wat Jeannette had gezegd over dat misschien mijn moeder wel mijn leermeester is in dit leven. Toen kon ik er niet tegen dat Jeannette dat zei en ik werd geïrriteerd, ik wist ook dat Jeannette gelijk had. Ik mocht het gewoon nog gaan accepteren.

Dat is nu gebeurd. De oude heks uit Sneeuwwitje staat symbool voor mijn moeder. In feite leert zij mij om te gaan met bepaalde situaties. Nu ben ik niet meer bang voor deze oude dame. Ze is welkom. Op die manier heb ik in feite mijn moeder welkom geheten in mijn leven.

Kort nadat ik niet meer bij Jeannette kwam heb ik mijn relatie verbroken en ben terug naar Arnhem gegaan. Daar ben ik helemaal weer opgebloeid. Het is mijn stad en mijn vriendinnen wonen er vlakbij. Ik kreeg op het juiste moment mijn appartement in Arnhem. Nu heb ik er vanaf juli dit jaar ook een baan en ik heb het er ontzettend naar mijn zin.

De handvatten die Jeannette me gegeven heeft gebruik ik nog steeds als ik dreig door mijn ego in oude valkuilen te stappen. Op die manier blijf ik aan mezelf werken en ik merk dat het steeds makkelijk gaat zodat het eigen gaat worden. Ik kan wel zeggen, ik ben gelukkig. Ik heb mijn vrijheid en mijn eigen ruimte.

Ik heb vertrouwen in Jeannette en haar methode van werken. Het werkt confronterend waardoor ik niet meer om mijzelf kan draaien en wel aan mijn stukken heb te werken wil ik weer bloeien als voorheen. Want dat is gewoon te lang geleden.

Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts
Comments are closed.