03 nov 2010

Een vrouwelijke Bloesem-client schrijft

No Comments klanten_vertellen

Ieder mens zit altijd min of meer vast aan zijn “vaste patronen”. Omdat ik echter ontdekte dat een aantal van deze “vaste patronen” mij belemmerden om een veranderingsproces in mijn leven in gang te zetten, ben ik begonnen aan de Bloesem-therapie onder begeleiding van Jeannette Mous.

In het begin was het best lastig (vooral overdag als je aan het werk bent) om de druppels vier maal daags in te nemen, echter, ik heb wel ervaren dat het verschil uitmaakt of je de druppels 2, 3 of 4 maal per dag inneemt.

De Bloesem-therapie zorgt namelijk voor een snellere bewustwording van patronen in je leven en je eigen ideeën en denkbeelden. Daarnaast heb ik ervaren dat het opschrijven van de dingen, die je meemaakt en de gevoelens die daarmee gepaard gaan, helpt bij het verdiepen van inzichten.

Dit alles vergt discipline en doorzettingsvermogen, maar het zorgt er wel voor dat de verworven inzichten eerder en beter een plek kunnen worden gegeven in het dagelijkse leven. Ik heb de Bloesem-therapie en de gesprekken met Jeannette als een belangrijke steun ervaren bij het in gang zetten van veranderingen in een aantal vaste patronen. Dit alles heeft er toe geleid dat er een veranderingsproces in gang is gezet, ik kom meer voor mezelf op, trek mij minder aan van wat anderen van mij vinden en waardeer bepaalde aspecten van mijn karakter meer.

Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts
Comments are closed.