03 nov 2010

Een vrouwelijke Bloesem-client schrijft

No Comments klanten_vertellen

In juni 2007 ben ik begonnen met Bloesem-therapie bij Jeannette. Ik deed dit omdat ik klachten had zoals hyperventilatie, spierspanningen en een algeheel gevoel van ontevredenheid. Ik wist even niet zo goed hoe ik met mezelf moest dealen. Wat wilde ik en hoe moest ik het aanpakken? Ook vond ik het moeilijk om kritiek te ontvangen en assertief te zijn wanneer het nodig was. Ik kropte het liever op dan dat ik het uitsprak.

De druppels werkten bij mij als een tierelier. Niet dat ik zelf veranderde, maar het hielp me patronen te herkennen. Inzicht te geven. Soms was het ook wel eens moeilijk, omdat bepaalde reacties en emoties versterkt werden. Zo kreeg ik ineens bange gevoelens. Volgens Jeannette was het oude angst die er nu uit moest. Daar zou ook de hyperventilatie vandaan kunnen komen. Ondanks dat het af en toe best hard werken was (de Druppels werkten volgens Jeannette erg snel bij mij) heeft het goed uitgepakt. Ik spreek ergernissen makkelijker uit, zonder meteen boos te worden en ik heb al een tijd geen last gehad van hyperventilatie.

Nu ben ik gestopt met de therapie, maar zodra ik merk dat ik me weer minder goed ga voelen, aarzel ik niet opnieuw naar Jeannette te gaan. Ik kan het iedereen aanraden. Met name mensen en vooral ook kinderen die erg gevoelig zijn en bij hun reguliere huisarts niet serieus genomen worden wanneer ze met stressgerelateerde klachten komen.

Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts
Comments are closed.