25 nov 2010

Een mannelijke Bloesem-client schrijft

No Comments klanten_vertellen

Al enige tijd had ik last van lusteloosheid, geen energie, nergens “aan toe komen”. Waar dat vandaan kwam wist ik niet, daar kon ik zelf geen vinger achter krijgen. Ik ben namelijk nogal vrij zakelijk ingesteld, dus van gevoelens, tja daar had ik wel eens van gehoord hoor, maar dat je daar nu en dan eens wat mee doen moet… Van de lusteloosheid had ik op een gegeven moment natuurlijk genoeg, en ik besloot de hulp in te roepen van Jeannette. Jeannette had ik kort daarvoor ontmoet op de Paranormaalbeurs, waar ik was met mijn toenmalige vriendin.

Bij de eerste afspraak met Jeannette kreeg ik een duidelijke uitleg van haar werkwijze met de Bloesemtherapie. De kern is het dagelijks innemen van de Bloesemdruppels gedurende de therapie, gecombineerd met een maandelijkse afspraak.

Tijdens de maandelijkse afspraak wist Jeannette steeds meer tot de kern van mijn probleem te komen. Ze pelde als het ware alle schillen van de ui. Natuurlijk waren dit soms lastige en confronterende gesprekken en deden ze nu en dan zeker pijn. Aan de andere kant duurde die “pijn” maar even en Jeannette begeleidde me daarin prima. Bovendien, nadat ik de confrontatie met mezelf was aangegaan, kwam de beloning: doordat ik mijn probleem steeds beter begreep, kon ik het een plekje geven, kon ik er veel beter mee omgaan. En de pijn? Die was stukken minder.

Ook leerde Jeannette me om in contact te komen met mijn innerlijk kind. M’n wat? Ja, ik weet het, daar had ik ook nog nooit van gehoord. Toch bestaat het, heb ik gemerkt, en het lukte me (en nog steeds) om stapje voor stapje meer contact te krijgen. Dit contact gaf (en geeft) me een heel prettig rustig gevoel.

Dit alles had dan weer als mooi resultaat dat de blokkades die ik had werden weggenomen, en ik weer echt verder kon.

Met trots kan ik zeggen dat ik met succes het hele Bloesemtraject heb doorlopen. Ik heb dankzij de Bloesemtherapie meer contact gekregen met mijn innerlijk kind. Door dat contact zijn bij mij blokkades weggenomen. Ook begrijp ik nu wel waar bij mij de problemen zaten, en heb ik ze een plekje kunnen geven. Ik zit weer vol energie, privé gaat het steeds beter en ik heb nu vrijwel alles “op de rails”. Erg dankbaar kan ik zeggen dat Jeannette daar een grote bijdrage aan heeft geleverd.

Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts
Comments are closed.