03 nov 2010

Een mannelijke Bloesem-client schrijft

No Comments klanten_vertellen

Sinds een jaar volg ik Bloesem-therapie bij Jeannette. Het woord therapie klinkt erg zwaar. Het klopt ook niet helemaal, want ik ben niet ziek, maar ik ben er wel van overtuigd dat ik wil leren hoe ik trouw kan zijn aan mijzelf. Ik loop mezelf nog teveel voorbij. De huidige maatschappij stimuleert dit helaas alleen maar.

Het beginsel is eigenlijk heel simpel. Je slikt vier keer per dag vier drupjes van een mengsel van diverse bloesemextracten vermengd met mineraalwater. Achter de toepassing van die 38 verschillende plantensporen zit een fundamentele theorie over menselijk gedrag. Door de therapie leer je eigen gedragspatronen herkennen en indien nodig te doorbreken. Iedere maand heb ik ter ondersteuning van de druppels een gesprek van ongeveer een uur met Jeannette. Na afloop van zo’n gesprek wordt er zo nodig een nieuw mengsel gemaakt.

In het afgelopen jaar ben ik natuurlijk geen heel ander mens geworden, maar er is wel veel veranderd in mijn leven. Ik ben een rustiger persoon geworden die beter weet wat hij wil neerzetten. Het is fascinerend om te ontdekken hoeveel gedrag waar je zelf last van hebt, te herleiden is tot nare ervaringen uit je jeugd. Zonder daarbij je ouders daarvan de schuld te geven! Het is aan jou om die ervaringen een nieuwe plek te geven, van waaruit je verder kunt groeien.

Jeannette is een inspirerende coach op dit nieuwe levenspad. Ze wijst je de weg, zonder het zelf allemaal perfect te weten; ook zij is nog altijd bereid aan zichzelf te werken. Bloesem-therapie met Jeannette is een pad dat je samen af gaat. Ik heb het afgelopen jaar ontdekt waar ik energie van krijg en waarvan niet; wat voor soort mensen bij mij past en welke minder; waarom ik bepaalde keuzes in het verleden maakte en hoe ik dat nu zou kunnen aanpakken. Herkennen, erkennen en loslaten. Dat is wat je doet met “oude troep”. Om de weg vrij te maken voor een volwassen, gebalanceerd persoon die voor 100% in het leven én voor zichzelf staat.

Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts
Comments are closed.