Bloesemtherapie

Wat is Bloesemtherapie?

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om meer balans te creëren in uw leven en om sterker in uw schoenen te staan? Dat kan met deze methode, die u helpt uw evenwicht te herstellen en in harmonie te zijn met uzelf en uw omgeving.  Uw innerlijke houding verandert met de helende bloesemkrachten!

Voor wie is Bloesemtherapie bedoeld?

Voelt u zich geestelijk of emotioneel niet helemaal optimaal? Bent u bereid te investeren voor uw persoonlijke groei, zodat u in contact komt met uw eigen immense kracht? Wilt u uw verleden kunnen loslaten en op positieve wijze in het leven staan? Dan is Bloesemtherapie perfect voor u!

Wat is er bijzonder aan mijn Bloesemtherapie?

De combinatie van een op u afgestemde volgorde van innemen van de bloesemdruppels met mijn voortdurende persoonlijke begeleiding maakt dit traject tot een verantwoorde, prettige en weinig belastende manier om aan uzelf te werken. U krijgt meer kracht, vitaliteit en levensgeluk dankzij de opgedane inzichten! In mijn werkwijze staat de regie die u krijgt over uw eigen leven centraal. Na mijn opleiding, waarin ik overtuigd ben geraakt van de integriteit en effectiviteit van de Dietmar Krämer-methode, heb ik inmiddels jarenlange ervaring in het toepassen van Bloesems in de praktijk.